Neem nu contact op met Eva

contact met Eva van evacommunicatieGeen tijd voor online communicatie? Geen tijd voor social media? Geen verstand van socialmedia-adverteren? Geen online plan? Geen online strategie? Of geen zin in saaie online klussen. Geen tijd voor contentmigratie?  Op zoek naar een online specialist? Is het te druk op de zaak?  Gaat er een medewerker met zwangerschapsverlof? Iemand nodig die de handen uit de mouwen steekt? Klussen daadwerkelijk aanpakt…maar zeker niet neerkijkt op uitvoerende taken..? Veel werk maar te weinig handjes?  E-mail, sms, WhatsApp of tweet! Neem contact op met Eva van Evacommunicatie & Eva Digital Media! Of boek hieronder gelijk een online consult zodat we direct aan de slag kunnen. De kennismaking via beeldbellen is natuurlijk gratis in te boeken! Voor een gratis oriëntatiegesprek hoef je de deur dus niet meer uit. Makkelijk toch!

Skype: halima-eva

Tel.: +316 43 69 95 27

E-mail: info@evacommunicatie.nl

Let op! Tijd is kostbaar, daarom is een gratis oriënterend-, intake- of kennismakingsgesprek ALTIJD via beeldbellen. Voor een gratis oriëntatiegesprek spreken wij dus online af via beeldbellen. Boek hieronder direct een afspraak in!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Zullen we direct beginnen?

Social

Online spreekuur

Plan eenvoudig een afspraak in

Loop je als bedrijf ergens tegenaan op het gebied van online en offline communicatie of webproblemen en wil je direct advies? Bij Evacommunicatie kun je terecht voor een online consult of ook wel communicatie spreekuur. Of je nou hulp nodig hebt bij het opstellen van een socialmediaplan of bij het bespreken van een opdracht, Eva kan je op afstand helpen. Dit scheelt geld en een hoop reistijd, zodat je meteen weer verder aan het werk kunt. Een afspraak plannen kan snel en eenvoudig via de website. Via de kalender kun je een afspraak inplannen, zodat we via Appear of Skype kunnen overleggen en werken. Gratis kennismakingsgesprek of betaal voor één kwartier of uur, kies een datum en tijd om een één-op-één gesprek in te plannen en maak je klaar voor het meest effectieve uur van je werkweek. Tijdens het online communicatie spreekuur krijg je face tot face advies. Maak een afspraak wanneer je communicatiezaken met mij wilt bespreken of bijvoorbeeld een presentatie wilt voor bespreken. Plan een online sessie in zodat ik je kan helpen. We bespreken je plannen en hoe jij je communicatie kunt verbeteren.

Boek snel een afspraak zodat we samen aan de slag kunnen.