Heb jij een bedrijf en wil je socialadvertising inzetten? Wil je graag adverteren op social media en dit zo effectief mogelijk doen? Voor ondernemers is social media een extra kanaal voor promotie van diensten of producten direct aan de juiste doelgroep. Adverteren naar jouw doelgroep(en) kan via socialadvertising.  Socialadvertising is adverteren op socialmediakanalen. Je bereikt snel een groot publiek en je vergroot je naamsbekendheid. Je kunt adverteren op de juiste doelgroep voor jouw bedrijf door zeer precieze targeting. Het klinkt makkelijk, niet waar? Maar voor ondernemers is het niet altijd zo eenvoudig om de advertentietechnieken en advertentie-instrumenten op social media te doorgronden en daarom helpt Eva Digital Media graag met de socialmedia-advertenties voor je bedrijf.

Adverteren op social media: ook wel socialadvertising

Eva helpt jou met het online promoten van je bedrijf, door voor jou de social advertising te verzorgen. Dit alles gebeurt in de stijl van je organisatie en website.  Door mijn jarenlange werkervaring weet ik, Eva, precies de juiste doelgroep te bereiken. Deze doelgroep en jouw doelstellingen vatten we samen in een campagneplan. Een campagneplan is een advertentieplan voor socialmedia. Ik help je met de creatie van de advertenties op socialmedia en natuurlijk ook met het daadwerkelijke adverteren. Ik werk voor Facebook en Instagram alleen via de Facebook bedrijfsmanager zodat volledig transparant is wat Eva doet. Je hebt hierdoor realtime inzicht in de (lopende) advertenties en resultaten. Hierdoor ben je voor 100% zeker dat je gereserveerde mediabudget ook daadwerkelijk voor advertenties is gebruikt (veel bureaus laten je niet mee kijken, Eva wel).

Heb je nog geen Facebookbedrijfsmanager? Geen probleem ik help je met het opzetten!

Bied- en budgetoptimalisatie

Eva gebruikt een reeks tools en technieken om ervoor te zorgen dat dagbudgetten en biedingen op het juiste niveau worden ingesteld om de best mogelijke prestaties te leveren ten opzichte van de afgesproken KPI’s.

Advertentie-optimalisatie

Om de betrokkenheid bij elk doelgroepsegment te behouden en te verbeteren en om advertentie-vermoeidheid te voorkomen, roteren we voortdurend advertenties en testen we verschillende varianten en indelingen in elke campagne.

Rapportage en conversies bijhouden

Eva maakt heldere en duidelijke rapporten om je te helpen de prestaties van je socialmedia-advertenties te begrijpen.

Waarom Eva inhuren?

Facebook-advertenties veranderen voortdurend. De techniek achter het adverteren, de tactiek verandert, de targetingopties veranderen, de advertenties moeten worden geroteerd en gecontroleerd om het beste rendement voor je bedrijf te krijgen. Omdat Eva de hele dag online door brengt hoef jij het niet te doen.  We houden de nieuwste tactieken en veranderingen bij en zetten die nieuwe strategieën voor je op de rails.

Wil je ook liever het beheer over je socialmedia-accounts uitbesteden? Ook dan kan ik helpen! Ik neem graag alles wat met social media te maken heeft uit handen. Dat kan variëren van het bijhouden van de socialmediakanalen tot het maken van prikkelende content in tekst en beeld. Of van promotie door advertentiecampagnes tot uitleg geven over handige social media tools.

Schakel Evacommunicatie in voor socialadvertising

Heb jij een bedrijf en zoek je iemand om voor jou te adverteren op socialmedia? Om je te helpen bij het opzetten en managen van je advertenties op socialmedia? Laat mij vertellen wat ik voor je kan betekenen.  Neem nu contact op!

Boek een gratis online orientatiegesprek!
Boek een gratis online orientatiegesprek!