social media ondersteuning of social media hulp nodig?

 Eva helpt je graag met social media!

Evacommunicatie helpt met het online promoten van jullie bedrijf of merk via socialmediakanalen..

Social media uitbesteden? Dan ben je bij Eva aan het juiste adres! Voor elke klant maak ik een socialmediastrategie op maat. Het ontwikkelen van aansprekende en prikkelende content zorgt voor een hoge(re) betrokkenheid, ook wel engagement genoemd, bij je merk of bedrijf.

Bewaren

  • Promotie door ontwikkeling van advertentiecampagnes: social advertising

  • Social media audit (overzicht met wat jullie kunnen verbeteren op jullie socialmediakanalen)

  • Bijhouden, beheren, managen van socialmediakanalen

  • Produceren van enthousiasmerende en prikkelende content in jouw stijl

  • Trainingen en workshops social media zoals 1-op-1 training en groepstrainingen

  • Aanmaken socialmediakanalen

  • Uitleg over socialmediatools, planningsprogramma’s en slim met je tijd omgaan

  • Concurrentie analyse

  • Profielopbouw social mediakanaal en optimalisatie

  • Strategiesessie (doelen stellen, contentplanning, tactische betrokkenheid, ROI bijhouden, social media integreren in jullie grotere communicatieplan)

Socialmediamanagement uitbesteden en wil je weten wat dit kost? Bekijk mijn pakketten of vraag een offerte op maat.

“Veel ondernemers zijn huiverig voor social media maar willen wel online gevonden worden. Ik help je met slimme tijdbesparende social media tips!”

Evacommunicatie

Ondernemers en social media

Heb je als ondernemer twijfels bij het nut van socialmedia of ben je huiverig om te starten met socialmedia kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Pinterest of Linkedin? Maar wil je als ondernemer toch goed gevonden worden op het internet? Dan is een combinatie van een website met socialmedia een must. Eva helpt je graag! Socialmedia helemaal uitbesteden? Geen probleem ook dan help ik je graag! Ondernemer en veel tijd kwijt aan socialmedia? Ik neem je graag dit werk uit handen zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf of merk.

Contact

Bepaal je online identiteit,

Je succes

Van analyse tot planning, uitgebreide campagnes en betrokkenheid van je doelgroep, het succes hangt af van de mogelijkheden van je bedrijf of merk om binnen het steeds veranderende online landschap te navigeren.

De sleutel tot succes is een goed doordachte digitale marketing strategie. Het verbinden van jouw bedrijf met de juiste mensen waardoor mensen VERTROUWEN krijgen in je bedrijf.

Of je nu een klein bedrijf, zzp’er of groot merk bent, het is NU tijd om je online identiteit te definiëren!

Laten we beginnen!

Laten we starten!

“De online wereld verandert in rap tempo, blijf digitaal up to date en zorg dat je bedrijf online goed vindbaar is. Methodes van gisteren werken niet morgen. De kracht van internet en het online zakendoen is groot, zet daarom socialmedia effectief en zorg voor de juiste middelen mix!”

Neem nu contact op!

“Socialmediastrategie, socialmediamanagement, ontwikkeling van socialmediacontent, alles onder 1 dak!”

Evacommunicatie

Hoe,

Voor een zo groot mogelijk bereik van je doelgroep is social media onmisbaar. In de stijl van je organisatie en website maak ik socialmedia-accounts aan; Twitter, Facebook, LinkedIn, Google Plus en Google Places. Indien gewenst kan ook een Pinterest en Instagram aangemaakt worden, net wat jouw wensen zijn, Wij kunnen natuurlijk ook je socialmedia kanalen bijhouden en updaten, ik help je hier graag bij! Natuurlijk schrijf ik samen met jou een socialmediastrategie. Daarnaast geef ik trainingen hoe je dit op een snelle maar effectieve wijze kunt doen zodat je genoeg tijd over hebt voor je echte werk. Vraag naar de voorwaarden of neem een strippenkaart voor alle communicatie strippenkaart online en offline communicatie af.

Contact


Click the animation to open the full version (via PennyStocks.la).

Activiteit op social

Contact

“Ondersteuning en promotie op social media gebied kan al vanaf 123 euro per week!”

Evacommunicatie